Un blog de viajes - Travellerspoint

Indonèsia...

Jogya... Never ending Asia

large_IMG_0826.jpg
Aquesta entrada l'estem redactant des de l'aeroport de Jogya... són les 14:30 del migdia i estem esperant l'avió cap a Lombok.

Portem dos dies a Indonèsia... i ja podem dir que el canvi de país ha estat espectacular.... Si Singapore es troba dos passos per sobre de Catalunya en molts aspectes, Indonèsia es troba uns quants anys enrere nostre... El canvi és doncs, evident per nosaltres.

La nostra estada a “Jogya” ha estat de collons. Hem gastat molt poc i ens hem trobat allò que estàvem buscant: DESCONNNECTAR!!!
large_IMG_0967.jpg

Jogya és la típica ciutat turística del sudest asiàtic... ni més ni menys... mercats, tradició VS modernitat, xiringos econòmics, guest houses... etc.

large_IMG_0947.jpg

Només arribar ja vam tenir les primeres diferències pel tema allotjament: Equip A Mike & Pillo VS Equip B Titorro content & Suka. Després de buscar varis Guesthouses, vam arribar a un acord: 200.000 rupies per habitació doble amb aire acondicionat... ni tu ni jo...
large_IMG_0943.jpg
large_IMG_0927.jpg

La primera tarda la vam passar passejant i gaudint dels preus locals... la cervesa fresca Bingtang, les terrassetes i els típics garitos del sudest asiàtic... NICE!
large_IMG_0832.jpg
La primera surprise del viatge... primera nit a Jogya... 4:30 de la matinada: “ALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA UACBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!... YAAALLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... ALAAAAAAAAAAAAA!!!!!” Si, Indonèsia és un país budista, catòlic, hinduista... i MUSULMÀ, per sobre de tot (excepte Bali, més Budista & B & Hinduista). I nosaltres ens trobàvem a 20 metres de la mesquita del centre de Jogya... i l'Imam d'aquesta és com un putu rellotge... cada nit, allà a les 4:30, com un clau... es fot a “berrear como un hijo de satán”... i et desperta, i et costa dormir... i et cagues en la mare que l'ha matriculat.
large_IMG_0839.jpg

El dia següent (22 de setembre) vam visitar Borobudur, un dels temples més sagrats del sudestasiàtic, diuen, rollo Angkor Wat... Ni de conya és tan espectacular, però fotogènic ho és... i molt!
large_IMG_0861.jpg
large_5IMG_0873.jpg
large_IMG_0911.jpg

El viatge va ser en bus local, sinònim de fumar a dins i anar amb les portes ben obertes...
large_IMG_0843.jpg
large_IMG_0877.jpg
large_IMG_0890.jpg
Després de la visita, va venir el moment Pillo... aquell que tothom està esperant tot l'any mentres un treballa i pensa en les merescudes vacances, el moment Pillo.... un dinar de 20 cèntims per persona en el “cuchitril” de joe més gran que un pugui veure... la cabanya del tio tom, amb merda per parar un tren i el menjar apilat i exposat a mosques, aranyes, estornuts, tos, capellans i guarreries vàries... SI! Allà, vam jalar... arròs, històries picants i pollastre... un banquet.
large_IMG_0929.jpg
large_IMG_0931.jpg
large_0IMG_0933.jpg

La tarda va ser tranquila al “nostre” bar de Jogya... el Bedhots.... terrasseta, yogurt amb fruita, cervesa fresca, piti... Internet... la BOMBA! D'aquest bar vam marxar al del costat i vam passar una estoneta amb la Cris i el Pep (www.lolyplanet.com) xerrant i bebent birrilles.
large_IMG_0939.jpg

El sopar va ser una altra cosa... jeje... voliem “carnaca”... i així va ser: terrasseta, barbacoa, cervesa fresca... tot bé, no? DONCS NO... el paio que ens servia era gairebé border... i una vegada servits el Maik, Pillo & Suka,... van portar el plat al Titorro... un filet, però amb salsa barbacoa per sobre i sense la truita que havia demanat... El Tito li repeteix el que ell volia “Filet poc fet i una truita, sense salsa”.... el cambrer li repeteix la comanda mirant el plat.... “Filet poc fet, sense salsa i amb truita”... doncs ni poc fet, ni sense salsa i sense truita... però el cambrer repetia el que el Tito li deia “Filet poc fet, sense salsa i amb truita”... JAJAJA!!! Al final ho va entendre... i... després de 30 minuts de rellotge, i mil comentaris hipermegabrutals del Titorro “vaya jerna, menuda bastardo, puto border...”van portar-li el mateix filet, però molt més fet del compte... reacció Tito....... No comments!

L'hora de pagar va ser la millor... el mateix cambrer ens porta “the bill”: 106.000 rupies... 10 euros per 4 filets, 1 cervesa, 1 plat de patates fregides, 1 plat de verdures, 1 coke, 2 botelles d'aigua... JAJAJA!!! Al menys haurien d'haver estat 300.000 rúpies... així que vam deixar els diners i vam pirar per potes, abans que el jefe del cambrer border es donés cuen... No vam riure ni res!

A la nit vam deixar-nos caure per la disco “Republic”... un lloc ple de matxos Indonesis i cervesa dolenta i cara... a dormir.

.... i a escoltar al Iman a les 4:30...
large_IMG_0950.jpg
large_IMG_0964.jpg

Aquest matí hem esmorzat al Bedhots i hem passejat pel mercat local... Suki i els seus mercats de fruita, verdura, peix i carn...
large_7IMG_0955.jpg
large_4IMG_0958.jpg

A les 12:30 hem pillat el taxi cap a l'aeroport de Jogya, hem “dinat” un donut de xocolata i Voilà... vers Lombok en avió... Sortida Jogya – Surabaya...

Com hem dit al principi, abans estàvem a l'aeroport de Jogya redactant aquesta entrada... ara ja no, aquest tros el fem des de l'aeroport de Surabaya... on estem fent connexió, esperant l'avió a Mataram... portem un retràs, d'almenys, hora i mitja... (ja tenim al tito al costat dient que es caga en la orden....):) Quin mega pal d'espera...
large_IMG_0974.jpg

See U Jogya... Hello Lombooook!?!?

Publicado por asiantryp 23:28 Publicado en Indonesia

CompartirFacebookStumbleUpon

Índice de materias

Añadir el primero comentario

Éste blog necesita que estás miembro de Travellerspoint para añadir un comentario.

Entra