Un blog de viajes - Travellerspoint

Singapore...

Massatges, patos laqueados & Chinatown

large_IMG_0716.jpg
Aquestes línies les estem escrivint des de l'aeroport de Changi. Són les 11 menys 10 al rellotge del Pillo i estem esperant l'avió cap a Jogyakarta, un poble al sud de Jakarta, a l'ïlla de Java, Indonèsia.

Just al davant tenim una parella de fet: el tiet mikel i l'autèntic titarraco, semblen dos gais de quilo...

Per fi, està sonant l'avís d'embarcamanent... yuhuuuu... Pirem cap a “Indo”, cap a les platges, cap al paradís? Això esperem...

Ahir vam deixar el blog al matí... sota la pluja de nassos que ens va retenir mig dia al Hostel. I sembla mentida, però el dia va ser llarg... Marmota Tito & Marmota Maik es van llevar a les 13... per anar directament a Chinatown a fer un Pato Laqueado... “Me la suda tío, yo quiero catar un puto pato de esos tío”...

large_IMG_0705.jpg

Després del pato vàrem anar a fer-nos un megamassatge xinès pel Chinatown... quina tela... un massatge terapèutic a sacpac... sentiem cridar al titorro des de l'altra punta del centre... “Bffff.... Bfff... Puaaajjjj... Puaaajjj... Jodeeeeeer....”. Es clar, el paio li va dir “strong strong”.... i el xinorro li va fer cas:)

large_2IMG_0706.jpg

En acabat, en Suka va pirar cap a les oficines de la Generalitat de Catalunya a veure al seu “jefe” de Paris... i discutir sobre la possibilitat d'anar a viure a Singapore i treballar-hi... Mentrestant, els trio maravilla van passar la tarda de “shopping, shopping...” By Pillo:)

large_IMG_0752.jpg
large_IMG_0803.jpg

Ja per la nit, en Maik se'n va anar a dormir ben d'hora, i en Tito, Pillo & Suka van pirar a Marina Bay, a veure els gratacels i els edificis il.luminats, així com el circuit de F1 (que es portarà a terme next weekend)... Quin espectacle!

large_IMG_0773.jpg
large_IMG_0796.jpg

Avui, ben aviat, i una altra vegada sota la pluja, em pillat un taxi per anar a l'aeroport... propera destinació: Jogyakarta!

Publicado por asiantryp 23:11 Publicado en Singapur

CompartirFacebookStumbleUpon

Índice de materias

Comentarios

Kines fotos....estan km ml iluminades no????aki ia boira rollo HK???

por asiantryp

Dear travellerspoint blogger,

Luckyly me that I found your interesting blog. I am from Indonesia. I would like to have a survey about Indonesian Tourism Branding. So, I would like to request to the blogger who have been to Indonesia to fill my questionnaire (Non Indonesian Citizens only): https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dEo1LWtXc2txWVZLRDh0RUNRcWtEVFE6MQ

I would like to appreciate your participation in this survey, which should take just over 5-10 minutes to complete.

Regards

por dhieaz

Éste blog necesita que estás miembro de Travellerspoint para añadir un comentario.

Entra